Συνδράμετε

Βοηθήστε έμπρακτα το σύλλογό μας

Δεδομένου του εθελοντικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Συλλόγου μας η κάλυψη των αναγκών μας μπορεί να καταστεί εφικτή μόνο μέσω της κοινωνικής συνεισφοράς.

Όποιος επιθυμεί να συμβάλει στο έργο μας, δύναται να συνεισφέρει οικονομικά στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή να μας προσφέρει υλικοτεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να διευκολύνει το έργο μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας γνωστοποιήσουμε κάποιες από τις ανάγκες μας.

Δικαιούχος:Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ.Στεφάνου
Αριθμός λογαριασμού (ALPHA BANK)
IBAN: GR64 0140 9840 9840 0232 0001 075
Swift/Bic: CRBAGRAAXXX

Αν πάλι επιθυμείτε να κάνετε χρήση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας, τότε μπορείτε να το κάνετε, με ασφάλεια, πατώντας εδώ. Ακόμα στη συγκεκριμένη σελίδα της GoGetFunding μπορείτε να συμμετάσχετε σε κάποια, πιο μόνιμη βάση, στην ενίσχυσή μας κάνοντας χρήση των εξαμηνιαίων ή ετήσιων συνδρομών.

Ανταποδοτικά : Όλοι οι Δωρητές του Συλλόγου μας προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας και σε όλα τα κοινωνικά μας δίκτυα (εάν το επιθυμούν), λαμβάνουν έγγραφη αποδοχή δωρεάς και απόδειξη είσπραξης για το πόσο που καταβάλουν εάν η Δωρεά τους είναι οικονομικής φύσεως.