ΑΣ02

Χωρητικότητα σε νερό
0

Άγιος Στέφανος 2 «ΑΣ02»

Τύπου Δ

Το Άγιος Στέφανος 2, γνωστό και ως «ΑΣ02», είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό πυροσβεστικό όχημα μεγάλης χωρητικότητας νερού, κατασκευασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πυροσβεστικών επιχειρήσεων. Βασισμένο στο αξιόπιστο και ανθεκτικό πλαίσιο του Magirus Deutz 310, το «ΑΣ02» συνδυάζει τη μεγάλη χωρητικότητα νερού με τη δυνατότητα άμεσης και αποτελεσματικής χρήσης σε ποικίλες συνθήκες.
Με χωρητικότητα νερού που φτάνει τα 12.000 λίτρα, το «ΑΣ02» ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο σημαντικά οχήματα της ομάδας μας. Η τεράστια αυτή ικανότητα αποθήκευσης νερού το καθιστά ιδανικό για χρήση σε μεγάλες πυρκαγιές, όπου οι απαιτήσεις σε νερό είναι ιδιαίτερα υψηλές, το «ΑΣ02» χρησιμοποιείται κυρίως ως δότης νερού, παρέχοντας πολύτιμη υποστήριξη σε άλλα πυροσβεστικά οχήματα και μονάδες κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων κατάσβεσης.
Το όχημα αυτό έχει υποστεί πλήρη ανακατασκευή, γεγονός που το καθιστά απόλυτα αξιόμαχο και αξιόπιστο. Η ανακατασκευή περιλαμβάνει τόσο την αναβάθμιση του μηχανισμού του, όσο και την ενίσχυση των συστημάτων πυρόσβεσης, διασφαλίζοντας ότι το «ΑΣ02» μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά στις σύγχρονες απαιτήσεις πυρόσβεσης.