ΑΣ03

Χωρητικότητα σε νερό
0
Άγιος Στέφανος 3 «ΑΣ03»

Τύπου Β

Το Άγιος Στέφανος 3, γνωστό και ως «ΑΣ03», είναι ένα πολυχρηστικό πυροσβεστικό όχημα, εξοπλισμένο για να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε ποικίλα περιστατικά, τόσο εντός όσο και εκτός του αστικού ιστού. Βασισμένο στο τετρακίνητο πλαίσιο του Mercedes 1222, το «ΑΣ03» συνδυάζει την ικανότητα μεταφοράς νερού με τις δυνατότητες εκτέλεσης διασωστικών αποστολών, καθιστώντας το ένα από τα πιο ευέλικτα και αξιόπιστα οχήματα της ομάδας μας.
Με χωρητικότητα νερού 2.500 λίτρων, το «ΑΣ03» διαθέτει επαρκή αποθέματα για την άμεση κατάσβεση πυρκαγιών, ιδιαίτερα σε αστικά περιβάλλοντα όπου οι ανάγκες σε νερό μπορεί να είναι άμεσα απαιτητικές. Ωστόσο, το όχημα αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην αστική χρήση. Χάρη στην τετρακίνηση και τον ανθεκτικό σχεδιασμό του Mercedes 1222, το «ΑΣ03» μπορεί να κινηθεί σε δύσκολους και ανώμαλους δρόμους, επιτρέποντας την πρόσβαση σε απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές.
Ένα επιπλέον σημαντικό χαρακτηριστικό του «ΑΣ03» είναι η εξοπλισμένη διασωστική σειρά. Αυτός ο εξοπλισμός επιτρέπει στο όχημα να συνδράμει σε τροχαία ατυχήματα και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που απαιτούν διασωστικές επιχειρήσεις. Η διασωστική σειρά περιλαμβάνει εργαλεία και εξοπλισμό που βοηθούν στην απελευθέρωση ατόμων από οχήματα και την παροχή πρώτων βοηθειών, καθιστώντας το «ΑΣ03» έναν πολύτιμο πόρο για την πυροσβεστική υπηρεσία.