ΑΣ04

Άγιος Στέφανος 4  «ΑΣ04»

Τύπου Α

Το Άγιος Στέφανος 4, γνωστό και ως «ΑΣ04», είναι ένα μικρό και ευέλικτο πυροσβεστικό όχημα, ειδικά σχεδιασμένο για ταχύτατη ανταπόκριση ακόμα και σε δύσβατα σημεία. Βασισμένο στο τετρακίνητο πλαίσιο του Toyota Hillux, το «ΑΣ04» συνδυάζει την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία της γνωστής ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας με τις εξειδικευμένες ανάγκες της δασοπυρόσβεσης.
Με χωρητικότητα νερού 600 λίτρων, το «ΑΣ04» διαθέτει επαρκή αποθέματα για την άμεση κατάσβεση μικρών πυρκαγιών και την αρχική αντιμετώπιση μεγαλύτερων περιστατικών μέχρι την άφιξη μεγαλύτερων πυροσβεστικών οχημάτων. Αυτή η χωρητικότητα, σε συνδυασμό με την ταχύτητα και την ευελιξία του οχήματος, το καθιστά ιδανικό για την άμεση επέμβαση σε επείγουσες καταστάσεις.
Το «ΑΣ04» είναι εξοπλισμένο με τετρακίνηση, γεγονός που του επιτρέπει να κινείται με άνεση σε δύσβατους και ανώμαλους δρόμους, όπου τα μεγαλύτερα οχήματα δυσκολεύονται να προσεγγίσουν. Αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε αγροτικές και ορεινές περιοχές, όπου η πρόσβαση μπορεί να είναι περιορισμένη λόγω του εδάφους.
Η ανθεκτική κατασκευή του Toyota Hillux προσδίδει στο «ΑΣ04» την απαραίτητη αντοχή για να αντιμετωπίζει τις σκληρές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων. Επιπλέον, η αξιοπιστία του Toyota Hillux εξασφαλίζει ότι το όχημα θα παραμείνει λειτουργικό ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση σε απαιτητικές καταστάσεις.