ΑΣ07

Χωρητικότητα σε νερό
0
Άγιος Στέφανος 7 «ΑΣ07»

Τύπου Γ

Το Άγιος Στέφανος 7, γνωστό και ως «ΑΣ07», είναι ένα τετρακίνητο πυροσβεστικό όχημα, ειδικά σχεδιασμένο για να επιχειρεί σε δυσπρόσιτες δασικές εκτάσεις. Βασισμένο στο πλαίσιο του Iveco 140e24, το «ΑΣ7» συνδυάζει την ανθεκτικότητα και την ευελιξία με την ικανότητα μεταφοράς μεγάλων ποσοτήτων νερού, καθιστώντας το ιδανικό για την αντιμετώπιση πυρκαγιών σε απαιτητικές περιοχές.
Με χωρητικότητα νερού 4.000 λίτρων, το «ΑΣ07» διαθέτει επαρκή αποθέματα για την άμεση κατάσβεση πυρκαγιών σε δασικές περιοχές, όπου η παροχή νερού μπορεί να είναι περιορισμένη. Αυτή η σημαντική χωρητικότητα επιτρέπει στο όχημα να παρέχει συνεχή υποστήριξη κατά τη διάρκεια των πρώτων σταδίων μιας πυρκαγιάς και να υποστηρίζει άλλες πυροσβεστικές μονάδες.
Το Iveco 140e24, γνωστό για τις εξαιρετικές επιδόσεις του σε δύσκολα εδάφη, προσδίδει στο «ΑΣ07» την απαραίτητη ευελιξία για να κινείται με άνεση σε ανώμαλους και δύσβατους δρόμους. Η τετρακίνηση του οχήματος εξασφαλίζει την ικανότητά του να προσεγγίζει απομακρυσμένες και δύσκολα προσβάσιμες περιοχές, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε ορεινές και δασικές περιοχές.